Welkom Zepp!

Door de lange reistijd van gisteren hebben we een onrustige nacht gehad. Maar toch zijn we redelijk goed uitgerust. We moeten natuurlijk ook fit zijn omdat we vandaag Zepp gaan ontmoeten.

De ochtend spenderen wij onze tijd om enkele boodschappen te doen zodat we wat lekkers en eten voor op de kamer hebben. Zepp zal met Jodi naar de dierenarts gaan om de gezondheidsverklaring in te laten vullen en de ontwormingstablet te krijgen. Dit zijn de laatste twee dingen om mee te mogen naar Nederland. De planning is dat rond 13:00h Zepp aankomt bij het hotel.

Wij hebben de ochtend ook nog gebruikt om een beetje van de omgeving te zien en naar een groot winkelcentrum te gaan. Er blijft altijd wel iets aan je handen plakken. Rond de klok van 12:00h zijn we terug gereden naar het hotel zodat we daar nog even konden hangen.

Rond 13:00h kwam het bericht van Jodi dat ze er bijna was. Met Zepp! Toen Zepp uit de bench werd gehaald was hij nog een beetje slaperig en afwachtend. Er staan tenslotte vreemde mensen voor hem. Maar al snel was het ijs gebroken! Zepp is iets meer black & tan dan Raya. Erg mooi! De hartjes vlogen al snel door de lucht. Wij waren verkocht aan Zepp. Jodi heeft afscheid genomen van Zepp en is met Maia naar huis gereden. Dit is altijd een gevoelig moment. Vooral als je bijna 15 weken met zo’n lieve hond op bent getrokken. Wij zijn met Zepp naar de hotel kamer gegaan om kennis te maken met elkaar. Natuurlijk hadden we snoepjes en speeltjes voor hem. Deze vielen meteen in de smaak.

Later op de dag zijn we samen met Zepp naar Bayfront Park gereden om daar een kleine wandeling te maken. Het was er rustig zodat we alle aandacht van Zepp hadden. Het was een mooie omgeving om elkaar in de natuur te leren kennen.

Na een intensieve dag voor Zepp zijn we allemaal op tijd naar bed gegaan. Zepp had van Jodi een bench en zijn lievelingskussen mee gekregen. Zou dit helpen voor een goede nacht?

Welterusten!