Terug naar huis

Raad eens… Zepp heeft weer heel goed geslapen! Dan zal het geen toeval zijn. Toch?
De grote dag van Zepp om naar zijn nieuwe thuis te gaan! Maar eerst nog de laatste keer mee naar het ontbijt… in zijn reistas. 😊

Na het ontbijt nog een laatste rondje gedaan met Zepp en alles in de auto gelegd. Rond 08:45 zijn we naar de receptie gelopen om uit te checken en door naar de auto. We waren iets te vroeg bij Jodi om de geleende spullen van Zepp terug te brengen. Daarom hebben we bij Jodi om de hoek een blokje gelopen om Zepp nog even goed uit te kunnen laten.

Bij Jodi aangekomen hebben we afscheid genomen en zijn we richting vliegveld gereden. Het was een rit van drie kwartier maar wij hebben er door een file iets langer over gedaan. Gedurende de auto rit heeft Zepp wederom geslapen. Wat een luilak. 😊

Op het vliegveld aangekomen eerst de auto terug brengen en vervolgens door naar de terminal. Daar kwamen we er achter dat we pas vanaf 14:00h in konden checken. Daarom nog even met Zepp naar de pet relief area gelopen. Dit is een buitenplek waar ze kunstgras hebben gelegd zodat de hond eventueel nog iets kan doen. Zepp had geen behoefte om hier iets te doen. Via Subway zijn we terug gegaan naar de terminal waar we moesten in checken. Bij aankomst (13:15h) bleek dat we toch al in konden checken. Maar er stond al een rij. Omdat wij Zepp zijn papieren moesten laten controleren werden wij naar de rij van de service desk verwezen. Hier stond niemand! Als snel werden we geholpen. De papieren, paspoorten, en koffer aangereikt. Na 15 minuten waren we gecontroleerd en verlost van het koffer. Door naar security! Bij security stond ook geen rij. Op tijd van 15 minuten waren we hier ook doorheen! Wow!

En toen……….. begon het wachten. Het was 13:45h en we zouden om 17:00h vertrekken. Dan nog maar wat winkels bekijken, rondjes lopen met Zepp en kijken of hij in de kleine Pet Relief Area nog iets wilde doen. Maar helaas. Denk dat het te vies was. Dan maar door naar de gate.

We hebben geïnformeerd of we ergens rekening mee moesten houden omdat we Zepp bij ons hadden. Maar dit was niet nodig. Gewoon boarden was de reactie.

Net voordat we gingen boarden heeft Zepp nog een plasje gedaan in de gang. Maar dit hadden we snel en goed opgeruimd. Door naar de gate waar we maar even hoefde te wachten om in te mogen stappen. Tot hier ging alles erg soepel.

Eenmaal in het vliegtuig moest Zepp uiteraard in zijn geliefde reistas. Wederom geen enkel probleem! En wat denk je? Hij gaat slapen! En dat heeft hij dan ook de hele vlucht gedaan!

Wij gaan een stukje vliegen, naar Nederland, Zepp zijn nieuwe thuis… tot snel!