Luie zondag

Goedemorgen! 😊

Zepp heeft alweer goed geslapen. Wij gelukkig ook! Eerst hebben we weer geoefend met Zepp om hem mee te nemen naar het ontbijt in de reistas. Hij ligt er maar al te graag in.

Na het ontbijt zijn we naar de winkel geweest om een zak voer voor Zepp te kopen. Dit hebben we gedaan om te kunnen mengen met het voer wat hij thuis gaat krijgen. Na het winkelen zijn we even gestopt bij het hoogste punt van Hamilton om downtown Hamilton van boven te bekijken. Van hieruit zijn we naar Gagepark in Hamilton gereden om een wandeling te maken. Het was mooi weer en lekker rustig. Hier hebben we een uurtje met Zepp vertoeft. Even quality time. Net toen we naar huis wilde gaan belde Sandy om te vragen hoe het was met Zepp en met ons. We hebben haar uitgebreid te woord gestaan.

Via een omweg zijn we wat te eten gaan halen wat we op onze hotelkamer hebben opgegeten. Na het eten hebben wij naar de formule 1 race gekeken. Wat was dat weer een race spektakel! Zepp heeft de hele tijd geslapen. De slaapkop. 😉

In de avond hebben we nog een heel groot rondje om het hotel gewandeld. Hier hebben we een leuke wijk van Hamilton gezien. Mooie, gezellige en kleine huizen. Aangezien Zepp nog niet alles mag lopen hebben we hem ook een flink stuk gedragen. Hij vindt het allemaal prima.

Bij terugkomst in het hotel hebben we ons koffer ingepakt en daarna zijn we weer in de rust modus gegaan. Bank hangen, tv kijken, nog een klein rondje met Zepp om te plassen en naar bed.

Op naar de dag van de terugreis!