Hondenshow en Niagara watervallen

Wat een nacht! Zepp heeft van 22:30h tot 07:00h geslapen! Alleen drie keer een beetje gehuild toen hij net in de bench zat. Maar daarna helemaal niets meer.

Om Zepp mee terug te nemen hebben we een reistas gekocht. Om hier alvast aan te wennen hebben we deze aan Zepp laten zien. Hij sprong er zelf in. Geen probleem dus. Om nog meer te oefenen hebben we hem inde tas meegenomen naar het ontbijt. Ook hier bleef hij netjes in de tas zitten (om te slapen). Makkelijk hondje dus!

We hadden om 11:00h met Jodi afgesproken in Welland, Ontario. Dit was nog een rit van een klein uurtje. Hier werd een hondenshow gehouden. Zo konden we eens meemaken hoe de hondenshow in Canada gehouden wordt. Op de show waren ook Sandy en Simon. Dit zijn de mensen waar Zepp ook een paar weken is geweest samen met zijn zusje Lyra zodat Jodi zich kon focussen op het volgende nestje. Na de hondenshow zijn we eerst samen met Jodi gaan lunchen bij Harvey’s. Wat een lekkere hamburgers! Hier hebben we ook Poutine gehad. Een typisch Canadees gerecht. Erg lekker! Google maar eens wat het is. (https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Poutine)

Na de lunch zijn we richting de Niagara watervallen gereden. Dit was nog een rit van ongeveer 20 minuten. Daar aangekomen stonden we recht onder de Skylon tower (160 meter hoog). Helaas mochten we hier niet in met Zepp.

Voor Kim was het een nieuwe omgeving hier. Dion is er al eens geweest tijdens een cursus in Amerika. Maar dat maakt het niet minder speciaal! Wat is het verbazingwekkend om te zien hoeveel water hier blijft komen en naar beneden klettert. Onvoorstelbaar!

Buiten het feit dat de watervallen een wereldwijde bekende plek zijn waren wij met 7 Manchester. terriërs ook een soort van attractie. 4 grote honden en  3 pups van 15 weken. Daar smelt toch iedereen van. En het was ook nog speciaal… zowel de vader Talon als de moeder Annie van Zepp en zijn zusjes Lyra en Maia waren er bij!

Na een lange dag zijn we weer terug gereden naar het hotel in Hamilton. Een rit van een uurtje. Daar aangekomen hebben we na het eten een avondrondje gemaakt met Zepp. Hierna ging hij wederom maar al te graag in de bench liggen in zijn lievelings mandje!

Sweet dreams!